Bahçe ÜrünleriVancatVancat Marsilya Sabun Kokulu İnce Topaklaşan Kedi Kumu 10 KG
Bahçe ÜrünleriVancatVancat Marsilya Sabun Kokulu İnce Topaklaşan Kedi Kumu 10 KG

Vancat Marsilya Sabun Kokulu İnce Topaklaşan Kedi Kumu 10 KG (TM034484)

Marka : Vancat
Fiyat : ₺195,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

Vancat Marsilya Sabun Kokulu İnce Topaklaşan Kedi Kumu 10 KG

İçgüdüsel olarak kedileriniz ihtiyaçlarını karşılamak adına kullanılan bentonit kil, kedinizin tuvalet ortamında daha hızlı uyum sağlamasını sağlar. İçeriğinde kediler için herhangi zararlı toksik madde içermeyen ürün, doğal formülü sayesinde kedi sahipleri tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER


  • Her model kedi tuvaletleri için uygun olan kedi kumu 10 kg ağırlığa sahiptir.
  • Kötü kokuyu hapsederken etrafa Marsilya sabunu kokusu bırakır.
  • Uzun süreli ve düzenli kullanım esnasında kedinizin cildine veya tüylerine herhangi bir zarar gelmesini önleyebilir.


Ambalaj Avantajı

Korumalı ve kilitli ambalaja sahip olan ürün çevreye dökülme yapmadan saklama kolaylığı sağlar. Ayrıca geniş alt tabanlı tasarımı sayesinde devrilme olmadan kolaylıkla ayakta durabilir. Kum yapısında bozulma meydana gelmeden uzun süreli muhafazası mümkün olabilir.


Yüksek Emicilik

Yüksek topaklanma özelliğiyle üstün performans gösteren ürün, idrarın yayılmasını engelleyerek kokunun dağılmasını önleyebilir. Ayrıca çeşitli bakterilerin üremesini engellemesi açısından oldukça verimli olan kedi kumu, birçok kedisever tarafından sıklıkla tercih edilir.


Temizleme Kolaylığı

Sıvıyla temas etmesiyle anında topak hale gelen kum, kürek yardımıyla alınabilmesi sayesinde kediniz için daha hijyenik bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur. Kedi açısından ise patilerine yapışmayan benfonit özelliği ile rahatlık sağlar. Evinizin temizliği açısından avantaj sunabilir. Sızdırmaz yapısı sayesinde kabınızın kuru ve temiz kalmasına yardımcı olur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR