Isıtma ÜrünleriUFOUfo S/2900 W Duvar Tipi Isıtıcı
Isıtma ÜrünleriUFOUfo S/2900 W Duvar Tipi Isıtıcı

Ufo S/2900 W Duvar Tipi Isıtıcı Ayaksız (TM033573)

Marka : UFO
Fiyat : ₺3.889,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 4

Ufo S/2900 W Duvar Tipi Isıtıcı

Verimli Çalışma
Sahip olduğu verimli çalışma sistemi sayesinde pek çok kişinin ortak tercihlerinden birisi olan bu ürün, kullanıcılarına her kullanımda en yüksek verimi sağlar. Uzun araştırmalar sonucunda geliştirilmiş verimli yapısı sayesinde sizlerin en büyük beklentisini karşılama odaklıdır.


Yüksek Isıtma Teknolojisi
Ürün her ortamda kullanıcılarına en yüksek ısıtma teknolojisini sağlayan ürünlerden bir tanesidir. Bu özelliği sayesinde sizlere pek çok zor koşulda dahi en iyi hizmeti sunar. İnfrared özelliği sayesinde oldukça kısa bir süre içerisinde ısı yayımına başlamaktadır.


Düşük Enerji Tüketimi
Oldukça düşük bir enerji tüketim özelliklerine sahip olan ürün alanının en başarılı ürünlerinden bir tanesidir. Bu sayede ekonominizi de koruyarak sizlere kullanışlı bir kullanım sağlar.


Ergonomik Tasarım
9x19x108 ebatlarındaki ürün son derece ergonomik bir yapıya sahiptir. Bu sayede her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Duvar ve tavan montajına uygunluğuyla istediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz.


Çevre Dostu
Kullanımında ürün tamamen zararsız bir yapıya sahip olmakla birlikte sınıfının en fazla çevreyi koruyan ürünlerinin de başında gelmektedir. Aynı zamanda koku yapmama özelliğine de sahip tir, böylece havadaki partiküllerin yanmasının da önüne geçilir.


Uzun Kullanım Ömrü
Paslanmaz alüminyum gövdeden üretilen ürün, oldukça uzun ömre sahiptir. Dayanıklı alaşımlardan oluşan gövdesi sayesinde ısıtıcıyı yıllarca zarar görmeden kullanabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR