Kaynak MakinesiSoybergSoyberg 205A İnverter Kaynak Makinası 205 Amper
Kaynak MakinesiSoybergSoyberg 205A İnverter Kaynak Makinası 205 Amper
Kaynak MakinesiSoybergSoyberg 205A İnverter Kaynak Makinası 205 Amper

Soyberg 205A İnverter Kaynak Makinası 205 Amper (TM034489)

Marka : Soyberg
Fiyat : ₺6.411,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

Soyberg 205A İnverter Kaynak Makinası 205 Amper

 

Yüksek Çalışma Kapasitesi
Çalışma kapasitesi ve performans hızı çok yüksektir. Nerede olursanız son derece güvenli kullanım güvencesi sunar. Hız ve kalitenin bir arda olduğu teknik yapısıyla her dönem güvenle tercih edilir.


Konforlu Kulanım Avantajı
En sert parçaları bile bir araya getirmek şimdi daha mümkün hale gelir. Her ne kadar sert malzeme ile yapılırsa yapılsın, her parçayı dilediğiniz gibi birleştirme konforu sağlar. Taşıması son derece kolay ve hafiftir.


Performans Kalitesi
Size ve çevrenize büyük kolaylıklar sunan makine, bir yerden başka bir yere dilediğiniz gibi taşıma olanağı sağlar. Hava koşulları ne olursa olsun, her ortamda performans kalitesini artırarak, yüksek verim elde eder.


Verimli Güç Sistemi
Özellikle açık alanlarda güvenli bir şekilde çalışır. Her ne kadar kar ve buz gibi zor şartalar ortaya çıksa da çalışma performansından hiçbir şey kaybetmez. Her dönem yüksek güç sistemi ve verimli performans kalitesiyle tercih edilir.


Sorunsuz Çalışır
Kesintisiz çalışma güvencesi sunan, performansınızı saatlerce katlayarak artıran sorunsuz çalışan ile teknoloji aygıtı bir cihazdır. Sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayan bir konfor güvencesi sunar.


Konforlu Deneyim
Inverter Kaynak Makinesi evde ve atölyelerde rahat kullanım avantajı ile tercih edilir. Her zaman performans kalitesi sunan yapısı yıllar boyunca kalıcılığını sürdürür. Kullanılan malzemelerin teknik tasarım kalitesi ve dayanaklılığıyla uzun ömürlü bir kullanıcı deneyimi yaşatır.

Teknik Özellikler
Giriş Voltajı : 230 V
Max. Giriş Gücü:  4.8 kVA
Frekans Hz:  50 Hz 
Güç Faktörü:  0.7 
Amper Aralığı :  10-180 A
Max. yüksüz:  65 V 
Elektrot  1.6-2.5-3.25-4.00
Akım 60%A:  108 A
Yalıtım Sınıfı:  IP21 
Ebatlar:  14 x 20 x 29 CM 

8kw jeneratör ile çalışır

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR