Hırdavat & Yapı marketSONAXSonax Çizik Giderici Set 50 ml
Hırdavat & Yapı marketSONAXSonax Çizik Giderici Set 50 ml

Sonax Çizik Giderici Set 50 ml (TM012091)

Marka : SONAX
Fiyat : ₺954,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 1

Sonax Çizik Giderici Set 50 ml

Ürün Tanımı:

Üç adımda araç yüzeyi üzerindeki çiziklerin giderilmesi için SONAX tarafından üretilmiş özel bir settir. Opak ve metalik boya yüzeylerinde kullanılabilir. Polish-Finish cilalar ile özel çizik giderici zımpara, uygulama aparatı ve cila bezinden oluşur.

Uygulama 1. Adım Yüzeyi Cilalama

Çiziğin durumuna göre zımparalama işlemi uygulanır. Dikkat; zımparalama işlemi sadece derin çizikler için uygulanır. SONAX çizik giderici set içresinde bulunan zımpara ile çizik istikametinde hafif bastırarak zımparalama işlemi uygulanır. Dikkat; fazla zımparalamayın ve zımpara işlemi sonrasında bölgeyi mikrofiber bez ile silin. Uygulama yapılan bölgede mat bir görünüm oluşur.

Uygulama 2. Adım Polish, Çizik Giderme

Set içinde bulunan 1 Polish'i uygulama yapılan bölgeye sürün. Cila bezini uygulama aparatı yardımı ile çizik üzerinde ileri, geri hareketler ile uygulayın. Çizik kayboluncaya kadar bu işlemi uygulamaya devam edin. Çiziğin durumuna göre 1 Polish'le işlemi yenileyin. Uygulama yapılan bölgede hafif matlık oluşur, cila kalıntılarını temiz bir bez ile silin.

Uygulama 3.Adım Polish, Çizik Giderme

2 Finish'i uygulama yapılan bölgeye sürün. Cila bezinin temiz yanı ile istenilen parlaklığa ulaşana kadar cilalayın. Cila kalıntılarını temiz bir bez ile temizleyin.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR