BenzinliRtrmaxRtrmax RTM9636 1.9 HP Benzinli Sırt Tırpan
BenzinliRtrmaxRtrmax RTM9636 1.9 HP Benzinli Sırt Tırpan

Rtrmax RTM9636 1.9 HP Benzinli Sırt Tırpan (TM033585)

Marka : Rtrmax
Fiyat : ₺8.339,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 1

Rtrmax RTM9636 1.9 HP Benzinli Sırt Tırpan

52cc

Ergonomik Deneyim
Daima kusursuz bir deneyim sunan benzinli yapısı sayesinde sizde bahçecilik işlemlerinizde ergonomik bir kullanım sahibi olabilir her yere kolayca giren yapısını konforlu bir biçimde kullanarak işlemlerinizde harikalar yaratabilirsiniz.


Kusursuz Yapı
Benzersiz teknolojisi sayesinde yabancı otları kusursuz bir şekilde alandan hızlıca uzaklaştırırken diğer tüm işlemlerinizde yeni yetenekler keşfedebilir ve hayalini kurduğunuz bahçe tasarımına ayrıcalıklı bir biçimde ulaşabilirsiniz.


Yenilikçi Sistem
Asla yarı yolda bırakmayan yenilikçi yapısı benzin ile çalışarak maksimum performans sunar. Oldukça ergonomik ve güvenilir bir biçimde kullanılan teknolojisi sayesinde sizde sınıfının en ayrıcalıklı kullanım şekline sahip olabilirsiniz.


 

Gelişmiş Teknoloji
Üstün yapısı ve ayrıcalıklı kullanım şekli ister hobi işlerinizde isterseniz profesyonel iş hayatınızda kusursuz bir deneyim geliştirir. Size daima en kaliteli deneyimi veren ayrıcalıklı yapısı kaliteden ödün vermeden çalışır.


Güvenilir Kullanım
Hassas teknolojisi sayesinde ergonomik tutma sapı tüm kullanıcı tipleri tarafından deneyimlenebilir. Ayrıcalık sunan yapısı sayesinde sizde hız kazanarak tüm işlemlerinizi daima kaliteli bir biçimde yerine getirebilirsiniz.


Sınıfının En İyisi
Açık ara sınıfının en benzersiz deneyimini sunan güçlü yapısı bahçe düzenlemelerinde daima zahmetsiz bir kullanım geliştirir. Bu sayede herkesi kendine hayran bırakacak tasarımlara imzanızı atabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR