Hilti & KırıcıRtrmaxRtrmax Rtm1590 Darbeli Matkap 13mm 1050W
Hilti & KırıcıRtrmaxRtrmax Rtm1590 Darbeli Matkap 13mm 1050W

Rtrmax Rtm1590 Darbeli Matkap 13mm 1050W (TM016396)

Marka : Rtrmax
Fiyat : ₺2.127,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 3

Rtrmax Rtm1590 Darbeli Matkap 13mm 1050W


Düşük Ağırlık ve Ebatlar

2.20 kilogramlık bir ağırlığa sahiptir. Bu sayede kişilerin farklı ortamlarda kullanması gerektiği zamanlarda dahi kolaylıkla taşınabilir ve kişiye ağırlık yapmaz. Aynı zamanda ebatlarının küçük olmasından dolayı rahatlıkla muhafaza edilebilir.


Delme Kapasitesi

Ahşap, beton ve metal yüzeyleri delme kapasitesi değişkenlik göstermektedir. Ahşap yüzeyleri 22 milimetreye kadar delebilirken beton ve metal yüzeyleri 13 milimetreye kadar delebilmektedir. Günlük kullanımlar için bu ölçüler ideal olmaktadır.


Çalışma Gücü

1050 Watt enerji ile çalışmaktadır. Yüksek çalışma gücü sayesinde daha iyi sonuçlar elde etmeniz söz konusu olmaktadır. Yüksek çalışma gücü yüksek devir olacağından yüksek devirde işlerinizi daha hızlı bir şekilde halledebilmeniz mümkündür.


 


Çalışma Voltajı

230 Volt ile çalışmaktadır. Standart bir şebeke elektriğine bağlanmasının ardından direkt olarak çalışmaya başlar. Bu sayede kişiler herhangi ekstra bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan direkt olarak şebeke elektriği üzerinden işlerini halledebilirler.


Yüksek Devir

Yüksek devir yapması sonucunda deleceğiniz yüzeylerin daha hızlı ve kolay bir şekilde delinmesi mümkün hale gelir 2800 Rpm değerine kadar ulaşabilmektedir.


Dayanıklı Materyal

Üretiminde düşme ve çarpmalara karşı dayanıklı sert malzemeler kullanılmıştır. Böylece bu etkilerden dolayı bozulmaz ve kişilere uzun seneler boyunca kullanabilme imkânı sunar. Kişilerin yeni bir matkap almalarına gerek kalmadan kullanımlarına devam etmeleri mümkün olur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR