Elektrikli El AletleriRtrmaxRtrmax RTM0135 Havalı Çivi Çakma Tabancası 10-50 MM
Elektrikli El AletleriRtrmaxRtrmax RTM0135 Havalı Çivi Çakma Tabancası 10-50 MM

Rtrmax RTM0135 Havalı Çivi Çakma Tabancası 10-50 MM (TM017793)

Marka : Rtrmax
Fiyat : ₺2.649,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 6

Rtrmax RTM0135 10-50 MM Havalı Çivi Çakma Tabancası

 

Çivi Çakma Kapasitesi : 10 - 50 MM
Çivi Haznesi : 100 Adet
Hava Giriş Nipeli : 1/4”
Basınç : 4 - 8 BAR
Ağırlık : 1.2 Kg

Konforlu Kullanım

Ergonomik bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı son derece konforlu bir kullanım gerçekleştirebilme imkânını beraberinde getirmektedir. Ele tam oturan yapısı sayesinde tüm hakimiyetin kullanıcısında olmasına olanak sağlar. Böylelikle olası iş kazalarının yaşanması riskini en aza indirgeyerek sizlere çok daha güvenli bir kullanım gerçekleştirebilme imkânı sağlar.


Sağlam Malzeme

üretiminde kullanımı gerçekleştirilen malzemelerin sağlamlığından dolayı herhangi bir darbe alması durumunda kırılma ya da bozulma etkilerine karşı direnç gösterebilmektedir.


Boyut Ölçüleri ve Ağırlık

Minimal bir tasarım ile üretilmiştir. Bundan dolayı kullanım alanında çok fazla yer kaplaması mümkün olmamaktadır. Bu nedenle sizlere kullanım gerçekleştirebileceğiniz geniş bir alan sağlar. Ayrıca 1200 gram değerinde ağırlığı bulunur bu da kullanım esnasında sizlere ağırlık yapmadan konforlu bir kullanım gerçekleştirebilme imkânı sağlar.

Güç Türü

Hava ile çalışan bir yapısı bulunmaktadır. Kompresör ile arasındaki bağlantının yapılması ile direkt olarak çalışmaya hazır hale gelir.


Kolay Doldurulur

Doğru ölçülerdeki çivilerin çivi haznesine koyulması ile doldurma işlemi gerçekleşmiş olur Bu nedenle direkt olarak kullanım gerçekleştirilmeye başlanabilir.


Çivi Ölçüleri

10 – 50 mm değerinde çivi ile çalışmaktadır. Bu çivinin ilgili girişe takılması ile birlikte çivileme işlemi yapmaya anında başlayabilmeniz mümkün olmaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR