Daire TestereRtrmaxRtrmax Rtm694 Profil Kesme Makinası
Daire TestereRtrmaxRtrmax Rtm694 Profil Kesme Makinası

Rtrmax Rtm694 Profil Kesme Makinası (TM001290)

Marka : Rtrmax
Fiyat : ₺6.826,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0
Rtrmax Rtm694 Profil Kesme Makinası


Yeterince Güçlü Bir Motor

2400 watt değerinde bir güce sahiptir. Diskin yeterince hızlı dönmesine olanak tanıyan bu motor sayesinde oldukça kısa sürede bol miktarda ürünü kesebilirsiniz. Dakikada 3800 devir yapabilen bu motorla birlikte verimliliğinizi artırabilirsiniz.


Rahat Bir Kullanım

Tutma kısmı oldukça pratik bir şekilde kavranabilir. Bu sayede kesim süreci üzerinde rahatlıkla hakimiyet kurabilirsiniz. Ergonomik bir gövde söz konusudur. İşin en kısa sürede bitmesi için düşünülmüş özelliklere sahiptir.


Kazalardan Kaçınmanızı Sağlar

Mengeneye sahip olduğu için malzemeleri rahatlıkla sabitleyebilirsiniz. Böylece işinizi yaparken çeşitli kazalara mani olabilirsiniz. Kesilen malzemeler titremeyeceği için etrafa çeşitli parçaların sıçraması engellenebilir. Böylece emniyetiniz için endişelenmeden çalışabilirsiniz.


Hızlıca Değişen Disk

Kesim işlemi sırasında diskin yıpranması gayet olasıdır. Vakti geldiği zaman diski çok pratik bir şekilde değiştirebilirsiniz. Sadece saniyelerle ifade edilen bir zaman içerisinde kesme işlemini yapmaya devam edebilirsiniz.


Sağlam Bir Gövde

Atölyeler ya da fabrikalar bazı aksiliklerin yaşandığı yerlerdir. RTRMAX profil kesme makinesi çeşitli darbelere karşı gayet dayanıklıdır. Herhangi bir şekilde hasar almadan uzun süre boyunca çalışabilir.


Kıvılcım Muhafazasının Önemi

Disk muazzam bir hızda döndüğü için çoğu durumda ortaya kıvılcımlar çıkar. Bu durum kaçınılmazdır. Ancak ortaya çıkan kıvılcımların yarattığı etki hafifletilebilir. Muhafaza sistemi bu nedenden dolayı geliştirilmiştir. Kıvılcımların bedeninize gelmesine engel olabilirsiniz.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR