Hilti & KırıcıProterProter Ph 850 Pnömatik Kırıcı Delici 800 W
Hilti & KırıcıProterProter Ph 850 Pnömatik Kırıcı Delici 800 W

Proter Ph 850 Pnömatik Kırıcı Delici 800 W (TM027159)

Marka : Proter
Fiyat : ₺2.171,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

Proter Ph 850 Pnömatik Kırıcı Delici 800 W



Güçlü Motor

800 W motor gücüne sahip olan cihaz, bu özelliği sayesinde en zorlu koşullarda ve yüzeylerde dahi yüksek performans sağlar. Uzun süreli kullanım durumlarında işlev kaybı yaşamadan ve cihazı dinlendirme gereksinimi duymadan kullanılmaya uygundur.


Profesyonel Kullanım

Özel teknoloji ile üretim, yüksek performans ve güçlü motor özellikleri sebebiyle zorlu ve ağır işler için profesyonel kullanıma müsaittir. Bununla birlikte profesyonel olmayan kullanımlar için de kolay ve konforlu bir kullanım sağlar.


Delme Kapasitesi

26 mm ölçüsünde delme kapasitesi bulunan cihaz, her yüzeyde üstün performans sağlar. Yüksek delme kapasitesi sayesinde yapılacak delme işlemi çok daha kolay ve kısa sürede tamamlanır. Bu sayede emekten ve zamandan tasarruf sağlanır.



Kırıcı Etkisi

Matkap özelliği gereği delme işlemini oldukça profesyonel bir şekilde gerçekleştirmesinin yanı sıra sahip olduğu kırıcı özelliği ile de çok çeşitli alanlarda kullanılabilmektedir. Her iki özelliğin bir cihazda birleşmesi sebebiyle oldukça kullanışlıdır.


Pnömatik Matkap

Pnömatik özellikte üretilmesi sayesinde üst kısımdaki havanın cihaz ucunda sıkıştırılması ve doğrudan cihaz ucunda darbeler oluşturulması sebebiyle, ağır işlerin dahi çok daha kısa sürede ve daha az zahmetli bir şekilde tamamlanmasını sağlar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR