BenzinliOleomacOleo-Mac GSH 56 Benzinli Motorlu 3.5 HP Ağaç Kesme Makinesi
BenzinliOleomacOleo-Mac GSH 56 Benzinli Motorlu 3.5 HP Ağaç Kesme Makinesi

Oleo-Mac GSH 56 Benzinli Motorlu 3.5 HP Ağaç Kesme Makinesi (111931)

Marka : Oleomac
Fiyat : ₺9.692,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 2

Oleo-Mac GSH 56 Benzinli Motorlu 3.5 HP Ağaç Kesme Makinesi

Odun ve ağaç kesimi için yüksek çalışma gücünü ortaya koyarak profesyonel işleyen mekanizması sayesinde etkin performans sunar. Tercih edilen kesim materyalinin incelik ve kalınlığına göre manuel ayarlama imkanı bulunur. Böylelikle tahta veya metal işlerde istenilen verimi almanızı sağlar.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER


  • Yumuşak tutamaklı yapısı ile el ergonomisine göre hazırlanan ağaç kesme makinesi profesyonel kullanıma uygun yapıdadır.
  • Pratik ve hızlı çalışma sistemi ile beklentiye uygun bir yapı sergiler.
  • Zincirli çalışma sistemi ile kolaylıkla muhafaza edilebilir özelliktedir.


Çalışma Kondisyonu

Motor gücünün maksimum kapasiteye sahip olması ve kaliteli yakıt kullanımı ile üstün çalışma performansı sunar. Çalışma kondisyonu zincirin her kullanım öncesi yağlanması ve motorun kusursuz çalışması ile gerçekleşebilir.


Dayanıklı Gövde Yapısı

Alüminyum gövde yapısı ve dayanıklı zinciri sayesinde deformasyona uğramadan üstün çalışma gücünü ortaya koyar. İstenilen materyalin tercih edilen boyutta kesimi rahatlıkla sağlanır. Sorunsuz çalışma başarısını gerçekleştirmek için güvenilir hava soğutmalı kanala sahiptir. Sağlam ve uzun ömürlü kullanıma imkan tanır.


Kesintisiz Kullanım

Soluksuz kesim özelliği sunarak ara vermeden istenilen sürede çalışma performansına sahiptir. Etkileyici üst sap ile işlevsel yapıda çalışmaya devam eder. Dengenin sağlanması ile hız ayarı kontrol altına alınabilir. Yan bölgelerinde bulunan filtreli yapısı kolay arındırma işlemi ile etkin çalışma gücünü kaybetmez.

Gsh 56 Motorlu Testere Hafif Yapısı, 3,5 Hp Motor Gücü İle Hızlı Kesim Performansı Ve Düşük Devirlerde Dahi Yüksek Tork Üretebilen Güçlü Motoru İle Budama, Büyük Ağaçları Devirme Ve Parçalara Ayırma Uygulamaları İçin İdealdir. Kullanım Konforu İle Fark Yaratır.

Kesilecek Dal / Gövde Tipi : Orta Ve Büyük Çaplı Ağaç Kesme

Kendi sınıfının en kaliteli, özgün ve teknolojik tasarıma sahip motoru ile kesintisiz ve ekonomik güç güvence edilmiştir.

2T Simgesi, 2 zamanlı motor olduğunu gösterir. Orijinal Oleo-Mac 2 zamanlı motor yağı kullanılmalıdır ve belirtilen yağ ve benzin karışım oranı uygulanmalıdır.

2 zamanlı yüksek devirli makineler için üretilmiş kaliteli ve yüksek devire dayanıklı 2 zamanlı motor yağı kullanılması, makine ömrü ve performansı açısından önemlidir.

2 zamanlı motorlarda yağ ve benzin karışımı tam ölçekle yapılıp, iyice çalkalanmalıdır. Yanlış yağ seçimi motora direkt veya dolaylı olarak, garanti kapsamı dışında tutulan zararlar verebilir.


Teknik Özellikler
Motor Tipi Benzinli
Kullanım Amacı Yoğun Kullanım
Güç 3,5 Hp – 2,6 Kw
Silindir Hacmi 54,5 Cm³
Kılavuz Uzunluğu 50 Cm
Zincir Ölçüsü / Diş 3/8″ – 34
Yağ Pompası Tipi Alüminyum / Ayarlanabilir
Yağ / Yakıt Depo Kapasitesi 0,26 / 0,55 Lt
Ağırlık 5,4 Kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR