BenzinliOleomacOleo-Mac Gs41 Motorlu Testere 2.6hp 33 Diş
BenzinliOleomacOleo-Mac Gs41 Motorlu Testere 2.6hp 33 Diş

Oleo-Mac Gs41 Motorlu Testere 2.6hp 33 Diş (50179203E1-CD)

Marka : Oleomac
Fiyat : ₺9.014,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 2

Oleo-Mac Gs41 Motorlu Testere 2.6hp 33 Diş



Hızlı ve temiz kesim performansı
Çift segmanlı piston
Krom nikel kaplamalı, dayanıklı silindir
Otomatik ayarlanabilir alüminyum yağ pompası
Sıcak soğuk hava uyum sistemi
Vibrasyon önleyici amortisör sistemi
Hafif ergonomik yapısı ile kolay kullanım
Budama ve odun kesme gibi bahçe işleri için ideal
EURO2 Düşük emisyonlu motor

Otomatik ayarlanabilir Alüminyum yağ pompası, avanslı ateşlemeli dijital bobin, kolay çalıştırma sistemi, sıcak-soğuk hava uyum sistemi, özel çelik anti-vibrasyon amortisör sistemi ve yandan ayarlanabilir zincir germe özellikleri ile öne çıkan kendi sınıfının lideri ürün, dövme çelik krank – kafesli yataklamalı dövme biyel kol, Krom-Nikel alaşımlı dayanıklı silindir ve çift segmanlı eşsiz EURO2 motoru sayesinde her türlü ev, bahçe uygulamaları ve çok amaçlı amatör ve yarı profesyonel işler için ideal…

2T simgesi, 2 zamanlı motorları ifade eder. 2 zamanlı motorlarda, makinenin kullanım kılavuzunda belirtilmiş oranlarda yağ ve benzin karışımı hazırlanarak yakıt deposuna konur. 2 zamanlı yüksek devirli makineler için özel olarak üretilmiş, yüksek devire dayanıklı ve kaliteli 2 zamanlı yağ kullanılması gerekmektedir. Bu tip 2 zamanlı yağlar; makinenin performansını arttırır, kullanım ömrünü uzatır. Bu kriterlere sahip olmayan diğer makine yağları, direkt veya dolaylı olarak, makinenize garanti kapsamı dışında tutulan zararları verebilir. BurnRight simgesine sahip motorlar için kullanılır. Bu tip motorlar; %80 daha düşük emisyon, %40 daha düşük titreşim, optimum motor performansı, minimum ilk çalıştırma enerjisi ve daha uzun süreli bakım aralıkları gibi özelliklere sahiptir.

EasyOn simgesi, kolay çalıştırma sistemine sahip makineler için kullanılır. EasyOn (kolay çalıştırma) sistemine sahip makineler, fazla güç harcamaksızın, birkaç ip çekişi ile kolayca çalışabilen makinelerdir. HomePlus simgesi, genellikle amatör ve hobi amaçlı kullanıma uygun makineler için kullanılır. Uzmanlık gerektirmeyen ve genellikle amatör kullanıcılar için bahçe bakımı ve küçük çaplı tarım uygulamaları için geliştirilmiş, kullanımı ve bakımı kolay makineler bu sınıfa girer. Bu tip makineler genelde küçük alanlarda çim biçme, çapalama işleri, budama ve odun kesme, yabancı ot temizliği, bahçe temizlik ve bakım uygulamaları gibi işlerde kullanılır.

Yandan Zincir Germe simgesi, zincir germe sistemi yan tarafta bulunan motorlu testereler için kullanılır. Yandan zincir germe sistemi ile zincirin kılavuzdaki gerginliği motorlu testerenin sağ cephesinden, tornavida yardımı ile kolayca yapılabilmektedir.

 

Teknik Özellikler
Diş 33
Ağırlık 4,4 kg
Amortisör Sistemi Var
Güç 2,6 hp - 1,9 kW
Kılavuz Uzunluğu 41 cm
Motor Tipi EURO 2 Düşük Emisyonlu
Segman Çift
Silindir Hacmi 39 cm³
Yağ Depo Kapasitesi 0,22 lt
Yakıt Depo Kapasitesi 0,32 lt
Zincir Germe Yandan
Yağ Pompası Tipi Otomatik - Ayarlanabilir - Alüminyum
Zincir Ölçüsü .325""

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR