BenzinliOleomacOleo-Mac GSH 51 Benzinli Motorlu Testere Ağaç Kesme
BenzinliOleomacOleo-Mac GSH 51 Benzinli Motorlu Testere Ağaç Kesme

Oleo-Mac GSH 51 Benzinli Motorlu Testere Ağaç Kesme (111930)

Marka : Oleomac
Fiyat : ₺9.014,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 4

Oleo-Mac GSH 51 Benzinli Motorlu Testere Ağaç Kesme Hızarı

Ürünün ağır olmayan bir yapısı vardır. Bu sayede kolu ve omuzu zorlamadan, ergonomik bir kullanım sunar. Ürünün yanda ve üstte olmak üzere iki adet tutma kolu bulunur. Bu sayede sarsılmaları ve kaymaları engelleyerek güvenli bir kullanım sunar. Ürünün kullanım tipi kablosuzdur. Özgür ve geniş bir kullanım alanı tanımlayarak, üründen alınan verimin artmasını sağlar.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER


  • Ürünün amortisör sistemi bulunduğundan çeşitli sertlik ve kalınlıktaki ağaçların; istenilen şekilde ve kolaylıkla kesilmesini sağlar.
  • Ürünün silindir hacmi 50.3 cm³ boyutundadır ve yüksek çalışma performansı sergiler.
  • Çift segmanlı yapısı, kısa süre içinde kalın ve sert ağaçların kesilmesini sağlar.


Motor Gücü

Ürünün motor gücü 3 HP’dir. Çalışma performansı oldukça yüksek olduğundan, uzun süre kullanım olanağı sunarak alınan sonucun kalitesini arttırır. Kesim işlemi sırasında oluşan tozumayı engelleyerek, pratik bir kullanım sunar.


Yakıt Tipi

Ürün benzinle çalışır. Yakıtı verimli kullanarak, tasarruf edilmesine olanak tanır. Yakıt depo hacmi 0.55 litre olmasıyla, bir depo benzinle uzun süre çalışılabilir. Otomatik ayarlanabilir alüminyum yağ pompası vardır. Bu sayede çalışma performansının olumlu bir şekilde etkilenmesi sağlanır.


Pala Uzunluğu

Ürünün 45 cm pala uzunluğu vardır. Pala üzerinde 36 diş zincir bulunur. İdeal pala boyu ve zincir dişi sayesinde kalın gövdeli ağaçların kolaylıkla kesilmesi sağlanır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR