Gübre ÇeşitleriMakrMakro Tarım Calpon 1 Kg
Gübre ÇeşitleriMakrMakro Tarım Calpon 1 Kg

Makro Tarım Calpon 1 Kg (TRM000186)

Fiyat : ₺164,99
Toplam Stok Adedi : 10

Makro Tarım Calpon 1 Kg

Kalsiyum ve potasyum'un birlikteliği. Kalsiyum noksanlıklarının giderilmesi, şekilsiz meyve oluşumunun önlenmesi için geliştirilen yeni nesil, kalsiyum, potasyum, magnezyum ve azot içerikli bitki besin elementleri karışımıdır.

ÜRÜN HAKKINDA: CalpoN; Bitki beslenmesinde çok önemli olan, Potasyum ve Kalsiyum gibi bitki besin elementlerinin aynı formülasyonda bir arada bulunduğu tarımsal üretimin vazgeçilmez bir ürünüdür. Potasyum ve Kalsiyum, bitkide hayati öneme sahip olmasına rağmen, bitki bünyesinde hareketi yavaş olan besin elementleridir. CalpoN`un Formülasyondaki özel taşıyıcılar her iki besin elementinin de bitkiye nüfusunu hızlandırır. Böylece Potasyumdan dolayı bitkide dokular arası boşluklar azalır, meyvelerde irileşme, renk ve aroma artar, Kalsiyumdan dolayı da hücre çeperi güçleneceğinden meyveler deki çatlamalar azalır, meyvenin raf ömrü uzar, depolamadaki çürümeler minimuma iner, meyveler daha canlı ve parlak olur. Hastalıklara karşı bitkinin dayanımını arttırır.

HATIRLATMA: Uygulama tablosundaki bilgi ve öneri dozları genel bilgilendirme amaçlı olup, yapraktan uygulamalarda yaprak analizine göre, topraktan uygulamalar da toprak analizine göre yapılacak öneri dozları esas alınmalıdır. Bu ürün diğer yaprak, taban gübreleri ve zirai mücadele ilaçları ile kısmen karıştırılabilir. (Bakırlı-Kükürtlü-Yağ içeren ürünler ve içeriği bilinmeyen ürünler ile karıştırmayınız.) Geniş alan uygulamalarında ve/veya tereddüt halinde ön test yapınız. Rüzgarlı ve yağışlı havalarda yaprak uygulaması yapılması önerilmez. Uygulama sabah veya akşam üzeri yapılmalı, uygulama esnasında hiçbir şey yenilmemeli ve içilmemelidir.


İÇERİK

Toplam Azot (N): % 3
Üre Azotu (N): % 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): % 18
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): % 12
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): % 2
pH: 6 - 8

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR