Bahçe ÜrünleriMagic Saver BagMagic Saver Bag Vakumlu Hurç Poşet Tekli 73x130 Cm Jumbo
Bahçe ÜrünleriMagic Saver BagMagic Saver Bag Vakumlu Hurç Poşet Tekli 73x130 Cm Jumbo

Magic Saver Bag Vakumlu Hurç Poşet Tekli 73x130 Cm Jumbo (TM028948)

Fiyat : ₺135,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 45

Magic Saver Bag Vakumlu Hurç Poşet Tekli 73x130 Cm Jumbo

Vakumlu Hurç Poşeti Jumbo Beden 73x130 cm, giysilerinizi, eşyalarınızı saklamak için kullanabileceğiniz özel bir vakumlu poşettir. Bu poşetler genellikle kıyafetlerinizi ve hava ile temasını kesmek isteyipte saklayacağınız ürün ve eşyalarınızı toz, nem ve kötü kokulardan koruyarak daha uzun süre saklamanızı sağlar. Vakum poşetleri genellikle büyük boyutlarda ve kilitli sistemlerde tasarlanmıştır. Kıyafetleri ve eşyaları içine koyduktan sonra, poşetin içindeki havayı vakumlayarak sıkıştırabilirsiniz. Bu sayede poşet daha az yer kaplar ve dolaplarınızda daha fazla alan sağlar. Vakum poşetleri genellikle ev depolama, seyahat ve taşıma işleri için kullanılmaktadır.

Vakum özellikli bu ürünleri kullanmanız durumunda, içerisine koyduğunuz ürünleri su, kir, böcek ve küf gibi durumlardan da korumuş olursunuz. Vakumlu poşet sistemi üç sofistike teknolojiyi bir araya getirerek hava geçirmez kapanma sistemini yaratır ve torbanın içine hava dolanmamasını sağlar. Tek yönlü hava vanası sayesinde içindeki havayı kolayca çıkarabilir ve hacmi küçültebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır

*Vakumlayacağınız tüm ürünlerin temiz ve kuru olması gerekir.
*Her bir parçayı itinayla katlayın ve düzenli şekilde istifleyip poşetin içine yerleştirin. Poşeti aşırı doldurmayın. Yoğunluğu sağlamak için asgari olarak kapatma kenarında 10 cm mesafe bırakın.
*Aşama Poşet ağzının bir kenarını tutun ve diğer elinizin başparmağı ve işaret parmağıyla iki kenarı sıkıca bastırın. Poşetin içerisindeki mandal ile poşetin ağzının bir ucundan diğer ucuna mandalı sıkıca bastırıp kaydırarak poşetin fermuarını kapatınız. Poşetin ağzının kapandığından tam emin olunuz.
*Valfin üzerindeki kapağı açın ve elektrik süpürgesinin borusunu boşluğun üzerine yerleştirerek süpürgeyi çalıştırıp istenilen vakum etkisi oluşana dek poşetin içindeki tüm havanın emilmesini sağlayın. Poşetiniz yeterli sıkışmayı yaptığında süpürgenin borusunu valften ayırarak kapağı kapatıp vakumlama işlemini sonlandırın.
*Kapağı kilitleyin ve vakum paketli tekstil ürünlerini valf kapağı yukarı bakacak şekilde saklayacağınız yere yerleştirin. Poşet taşınması esnasında valften veya poşetin dolum ağzından tutarak sürüklemeyin. Vakumlu poşetinizi daha uzun süreli kullanabilmek için istifleyeceğiniz alanlarda poşetinizin zarar görmemesine dikkat ediniz.
Poşet içerisine koyacağınız ürünlerin, poşete temas edecek kısımlarında düğme, fermuar gibi poşete zarar verici eklentilerin poşetle temas etmemesine özen göstermek gerekmektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR