Polisaj &Planya &ZımparaKLPROKlpro KLPJ42180 180 MM Polisaj Makinesi (Yün Keçe + Taban)
Polisaj &Planya &ZımparaKLPROKlpro KLPJ42180 180 MM Polisaj Makinesi (Yün Keçe + Taban)

Klpro KLPJ42180 180 MM Polisaj Makinesi (Yün Keçe + Taban) (TM004153)

Marka : KLPRO
Fiyat : ₺3.442,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 3
Klpro KLPJ42180 180 MM Polisaj Makinesi (Yün Keçe + Taban)

 

Polisaj Makinesi, yüksek kaliteli işler için elektronik hız ayarı barındırması sayesinde etkili kullanım imkanı sunar. Özellikle mobilya ve otomotiv sektöründe sıklıkla kullanılan bir üründür.

 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER


M14 bağlantı dişi bulunur.
180/230 mm disk çapı geniş yüzeyleri seri bir şekilde cilalamanızı sağlar.
100 mm tel fırça çapı avantaj sunar.

Rahat Kontrol İmkanı
İsteğiniz dışında çalışmasını önlemek için güvenli tetik sistemi bulunan makine, profesyonel kullanıma uygun olarak üretilir. 1400 W gücü ve dakikada 1000-3300 arası devir imkanı sağlayan motoruyla kaliteli kullanım sunar.

 

Yan Tutma Kolu
3 farklı ayarda kullanılabilen yan tutma kolu sayesinde çalışılan malzemeye göre hassaslık kontrolü sağlanabilir. Hassas malzemeler için yün keçeli tabana sahiptir. Mil kilidi sayesinde hızlı aksesuar değiştirme özelliği bulunan polisaj makinesi, hızlı ve kolay kömür değişim sistemiyle vakit kaybını önler. Geniş disk çapı, kaporta üstünde yer alan çizik ve renk atması gibi hataları kısa sürede giderir.


Avantajlı Özellikler
Dayanıklı kömürü ve yüksek komütatörü sayesinde uzun ömürlü kullanım olanağına sahip olan polisaj makinesinin metal dişli kutusu bulunur. Ağırlığının yaklaşık 3,3 kilogram olması sayesinde kolayca taşınır ve muhafaza edilebilir. Cilanın yanı sıra zımpara işlemi için de kullanılabilir. Ergonomik yapısıyla uzun süreli kullanımlarda meydana gelebilen eklem ağrılarını büyük ölçüde minimize eder.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR