Hırdavat & Yapı marketKLPROKlpro KLCT32F 10-32mm Profesyonel Havalı Çivi Çakma Tabancası
Hırdavat & Yapı marketKLPROKlpro KLCT32F 10-32mm Profesyonel Havalı Çivi Çakma Tabancası

Klpro KLCT32F 10-32mm Profesyonel Havalı Çivi Çakma Tabancası (TM005724)

Marka : KLPRO
Fiyat : ₺3.477,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 4

Klpro KLCT32F 10-32mm Profesyonel Havalı Çivi Çakma Tabancası

Hafif ve Kompakt Tasarım
Sadece 1 kg ağırlığı ile makine kuş tüyü kadar hafiftir. Hafif olması makinenin kaldırılması ve kullanılması açısından büyük kolaylık sağlar. Uzun süre çalışmanız gerektiği zaman kesinlikle zorlanma ya da yorgunluk hissetmezsiniz. Makine taşıma çantası ile birlikte gelir. Bu sayede derli toplu bir şekilde makineyi ve aksesuarlarını tek bir yerde muhafaza edebilir ve gerekirse bir yerlere de götürebilirsiniz.


100 Çivi Kapasitesi
100 kartuş kapasitesi ile ideal kullanım sunar. Çalışması sırasında gürültüye neden olmaz. Minimum ses düzeyinde çalışma sağlar. Ne siz ne de çevrenizdekiler makine çalışmasına bağlı olarak rahatsız olmazlar. Sessiz ve pratik çalışma KLPRO ile mümkün hale geldi!


Ergonomik Tutuş Sağlar
Tasarımı kullanıcıların rahatlığı için yapıldı. Yumuşak tutma yeri makinenin pratik ve konforlu bir şekilde kullanılmasını sağlar. Makine kullanımında elde duruş bozukluğu vb. durumlar asla ortaya çıkmaz.
 

Farklı Çivi Ölçülerinde Çalışma
4 farklı ölçüde kesik başlı çivi atmak için makineyi kullanabilirsiniz. 10 mm, 25 mm, 32 mm ve 20 mm ölçülerinde çiviler ile makine yüksek uyuma sahiptir. İki adet allen anahtarı ve yedek yağ ile sevkiyatı gerçekleşmektedir.


Profesyonel Kullanım için Tasarlandı
Makine profesyonel kullanımı ile geniş kapasitede işlerin de halledilmesine olanak tanır. Tabanca, hızlı ve verimli çalışması ile profesyonelleri bile tatmin etmeyi başarır. Şıklığı ile göz doldurur.


Çivi Ondan Sorulur
Kesik başlı ve 1,25 mm çaplı çiviler ile ideal çalışan bu makine çivi uzunluk kapasitesini 10 mm ile 32 mm arasında tutmuştur. Geniş kullanım alanı mevcuttur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR