Tesisat MalzemeleriTrendyapimarketTrendyapimarket Isı Fan
Tesisat MalzemeleriTrendyapimarketTrendyapimarket Isı Fan
Tesisat MalzemeleriTrendyapimarketTrendyapimarket Isı Fan
Tesisat MalzemeleriTrendyapimarketTrendyapimarket Isı Fan

Trendyapimarket Isı Fan (TM009847)

Fiyat : ₺432,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 41

Trendyapimarket Isı Fan

Isı Fan 75-140 cm Arası Ayarlanabilir Isı Fan

Kapalı alan ısıtma yöntemlerinde petek ile ısıtma sistemi neredeyse en yaygınlaşmış olanıdır. Doğal gaz, kömür gibi birçok enerji kaynağından gelen ısıyı eve dağıtan petek sisteminde kullanıcılar bazı problemler veya engellerle karşılaşabilir. Isı Fan tam da bu noktada harcadığınız enerjiyi maksimum verimle ısıya çevirmenizde sizlere yardımcı olur. Peteklerden ortama yayılan sıcak hava, peteğin yapısı itibariyle yukarı doğru yükselir. Genellikle cam kenarlarına konumlandırılan peteklerden çıkan bu sıcak hava duvar ve perde arasında birçok zaman sıkışıp kalmasından ötürü ortama yayılması gereken ısı engellenmiş olur. Isı Fan şaşırtan tasarımı ve işlevselliğiyle sıcak havayı ortama yönlendirmeye yarar.

Isıyı Yönlendiren Tasarruf Yanlısı Tasarım Isı Fan

Isı Fan, petek üzerine yerleştirilen ve 75-140 cm arası tüm peteklerde ayarlanabilir boyut özelliğiyle uyumluluk gösteren, tasarruf yanlısı bir aparattır. Oval ve öne doğru açılan hava boşluğu taşıyan tasarımıyla petek içerisinde yükselen havayı odanın iç kısımlarına ileterek perdelerinizde oluşması muhtemel is lekelerinden sizleri koruyacağı gibi, şık görünümüyle de peteklerinizde kullanabileceğiniz bir dekor ürünü olarak sizleri karşılar. Ayrıca içerisinde bulunan buhar odalarına ekleyeceğiniz suların buharlaşması ile ortamdaki havanın kurumasını engelleyebilirsiniz. Bu sayede ortamın nem dengesi dilediğiniz seviyede tutulur.

Isı Fan Kullanmanın Artıları Nelerdir?

  • Ayarlanabilir özelliği sayesinde birçok petek türüne uyumluluk gösterir.

  • Havayı odanın merkezine doğru yönlendirmesi sayesinde duvarlarınız ve perdeleriniz daha temiz kalır.
  • Doğru yönlendirme sayesinde kombinizin ayarlarını düşürmenize ve tasarruf etmenize fayda sağlar.
  • Elektronik bir aksam içermemesi ve tasarımıyla tüm işlevi gerçekleştirmesi sayesinde ekstra bir güç kaynağı kullanımı gerektirmez.
  • Kolaylıkla sökülüp takılabilmesi sayesinde kendisinin temizliği ve petek temizliğinde hiçbir engel teşkil etmez.

Teknik Bilgiler

  • Boyut: 10*7*72 cm 
  • Malzeme: Plastik
  • Özellik: Buhar odalı

  • * Isıfan nedir diye soracak olursanız; en basit tarifle kalörifer peteklerinin üzerine kolayca monte edilebilen hava yönlendiricisidir. Bildiğiniz gibi ısınan hava yükselir. Kalorifer peteklerinin içerisinde ortam ısıtması yapılması esnasında ısıtılan hava Isıfan sayesinde yaşam alanlarına doğru yönlendirilir. Böylece ısıyı perde ile duvar arasına hapsetmek yerine ihtiyacınız olan alana yönlendirmiş, ısı kaybını önlemiş ve ısıtma giderlerinden tasarruf edilmiş olur. Isıfan şık tasarımı sayesinde peteklerinize şık bir görüntü kazandırdığı gibi, üzerindeki buhar kapları sayesinde havanın kurumasını engeller ve tabi nem dengesini korur. Isıfan havayı doğrudan odanın içerisine yönlendirdiğinden, perde ve duvarlar sürekli tertemiz kalır. Perde ve duvarların çabuk kirlenmesine engel olur, perdelerinizin kullanım süresini (ömrünü) uzatır.
  • * Kolay montajı ile kullanıma hazırdır.
  • * Sürgü sistemi ile 75 cm ile 140 cm arasındaki tüm panel petek ölçülerinde rahatlıkla kullanılabilir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR