BUĞDAY, ARPA, ÇAVDAR, ÇELTİK, TİRİTİKALE |
30-80 gr/da |
Kardeşlemeden itibaren 1 sefer ot ilacı ile birlikte yapraktan atılır. Hastalık ilaçları ile 2 defa uygulama yapılabilir. |
PAMUK, ŞEKERPANCARI, PATATES, SOĞAN, SARIMSAK, YER FISTIĞI, HAVUÇ |
50-100 gr/da |
Yaprak oluşumundan itibaren 1-3 defa yapraktan uygulama, aynı dozlar dikkkate alınarak 50-100 gr/100 lt su damla sulamaya 15 gün ara ile verilir. Toplam gübre 1 kg/da aşmamalıdır. |
MISIR AYÇİÇEĞİ, TÜTÜN, KOLZA, YONCA, KORUNGA, ÇİM |
50-100 gr/da |
Yaprak oluşumundan itibaren 1-3 defa yapraktan uygulaması yapılır. |
DOMATES, PATLICAN, BİBER, HIYAR, KABAK, KAVUN, KARPUZ |
50-100 gr/da |
Yaprak oluşumundan itibaren 1-3 defa yapraktan uygulama, aynı dozlar dikkkate alınarak 50-100 gr/100 lt su damla sulamaya 15 gün ara ile verilir. Toplam gübre 1 kg/da aşmamalıdır. |
MARUL, KERVİZ, BROKOKLİ, LAHANA, KARNABAHAR, ISPANAK, TERE, ROKA, MAYDANOZ, NANE, KUŞKONMAZ, ŞERBETÇİOTU, TURP, ENGİNAR, ÇİLEK, MERCİMEK, NOHUT, FİĞ, BEZELYE, BAKLA, FASULYE, SÜS BİTKİLERİ |
30-80 gr/da |
Yaprak oluşumundan itibaren 1-4 defa yapraktan uygulaması yapılır. İhtiyaca göre 15 gün aralıklar ile tekrar uygulama yapılabilir. |
ELMA, ARMUT, ŞEFTALİ, KAYISI, KİRAZ, ÜZÜM, NARENCİYE, AYVA, FINDIK, ANTEPFISTIĞI, NAR, ZEYTİN, İNCİR, MUZ, AVAKADO, KİVİ, ERİK, CEVİZ, GÜL |
50-100 gr/da |
fidan dikiminde itibaren aktif büyüme döneminde 1-4 defa yapran uygulanır, yaşlı ağaçlarda doz 2 katına kadar çıkarılabilir. |