Hırdavat & Yapı marketECAEca Poly 100 W Kablosuz Dijital Oda Termostatı
Hırdavat & Yapı marketECAEca Poly 100 W Kablosuz Dijital Oda Termostatı

Eca Poly 100 W Kablosuz Dijital Oda Termostatı (TM030028)

Marka : ECA
Fiyat : ₺971,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

Eca Poly 100 W Kablosuz Dijital Oda Termostatı


Kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayarak daha konforlu ve ekonomik ısınma sağlar.

 Boyutlar: 136mm/ 88mm/ 31mm

Çalışma Gerilimi: 3v DC(2xAAA alkalin pil)

Sıcaklık Ölçüm Hassasiyeti: 0.1 Derece
Çalışma aralığı:(5 C)- (30 C)

Pil ömrü: 1 yıl

Büyük LCD Backlight Ekran

Sıcaklık Kalibrasyon Ayarı
Pil göstergesi

Kolay kullanım

Hassas sıcaklık ölçüm

Onn-Off Kontrol

Ergonomik ve Şık Tasarım
Ergonomik bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı son derece konforlu bir kullanım gerçekleştirebilme imkânını beraberinde getirerek kullanıcısı ile buluşturmaktadır. Aynı zamanda şık bir tasarımı bulunmaktadır. Şık tasarımı kullanım alanında herhangi bir görüntü kirliliğine neden olmadan kullanım gerçekleştirebilmenize olanak sağlar. Bu da sizlerin göz zevkine hitap eder ve ortamda estetik bir görüntü oluşturabilmenizi mümkün kılar.


Boyut Ölçüleri
Termostatın 8.8 x 13.6 x 3.1 cm değerinde boyut ölçüleri bulunmaktadır. Minimal tasarımı sayesinde duvarınızda çok fazla yer kaplaması söz konusu olmaz. BU da sizlere şık bir görüntü oluşturabilme imkânı sağlar.


Kablosuz Kullanım
Pilli bir yapıya sahip olmasından dolayı herhangi bir kablo gereksinimi olmadan kullanım gerçekleştirebilmenize olanak sağlar. Direkt olarak pil takarak kullanımına başlayabilmeniz mümkün olmaktadır.


Sıcaklık Ayarı Aralığı
5 ila 30 derece aralığında sıcaklık ayarı yapılabilmesi mümkündür. Bu nedenle havanın ve ortamın sıcaklığına göre istediğiniz sıcaklığı kolaylıkla ayarlayarak ortamın ısısını isteğinize göre ayarlayabilmeniz mümkün olmaktadır.


Sağlam Malzeme
Üretiminde kullanılan malzemeler son derece sağlamdır. Bu nedenle herhangi bir darbe alması durumunda bozulma etkilerine karşı direnç gösterebilmektedir. Bu da sizlere uzun seneler boyunca kullanabilme imkânı sağlar.


Cihaz Türü
Dijital bir yapıya sahip olmasından dolayı son derece rahat bir kullanım gerçekleştirebilme imkânını beraberinde getirmektedir. Bu nedenle ayarladığınız ısıyı ekranda görebilir ve istediğiniz ısıya çok daha rahat bir biçimde ayarlayabilirsiniz

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR