Cifo Algacifo 3000 Sıvı Deniz Yosunu 1 Lt
Armut, elma, şeftali, kayısı, erik, kiraz, zeytin, kivi: ilk vejetasyon döneminden itibaren periyodik olarak her 10-15 gün uygulama yapınız; 200-300 g/100 lt.Şaraplık üzüm, sofralık üzüm ve narenciye: İlk yeni vejetasyon döneminden itibaren hasattan bir ay öncesine kadar periyodik olarak her gün 10-12 gün uygulama yapınız. 200-350 g/100 lt.Patates: Yumru oluşumundan itibaren her 10-15 günde bir uygulamayı tekrarlayınız. 200-350 g/100 lt.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.