KompresörlerCoraCora Kompresör 50 Lt 2 Hp 8 Bar
KompresörlerCoraCora Kompresör 50 Lt 2 Hp 8 Bar

Cora Kompresör 50 Lt 2 Hp 8 Bar (TM001755)

Marka : Cora
Fiyat : ₺5.415,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 7

Cora Kompresör 50 Lt 2 Hp 8 Bar

Cora 50 2 Hp 8 Bar 50 L Yağlı Hava Kompresörü


Çalışma Basıncı

Hava kompresörün sunduğu yenilikçi teknoloji anlayışıyla sizde kullanım sırasında en güvenilir deneyimi sağlayabilir ve 8 bar 116 psi çalışma basıncıyla tek çıkışlı direkt akuple olan kompresör cihazını sanayi sektöründe veya diğer kullanım amaçlarıyla emniyetli bir biçimde kullanabilirsiniz.


Kompakt Yapı

640x280x630 mm ebatları ile oldukça ergonomik bir deneyim sahibi yapan yağlı hava kompresörü ile hava sıkıştırma işlemlerinde ideal bir deneyim yaşayabilir ve bir çok mekanik sistemde kullanılan hava kompresörü ile sizde aradığınız sonuçlara kolayca ulaşabilirsiniz.


Hava Hacmi

Kompresör de bulunan 194 litrelik hava hacmi ile özellikle lastik çıkarma veya takma aletlerinde kullanılan hava kompresörü hava tankı üzerine kolayca monte edilebilir. Basınç kontrolü ile daima belli miktarlarda havayı kompresör sistemine iletebilir.



Motor Gücü

Makinenin 1.5 kW/2hp motor gücü hava akışını en ideal biçimde zaman ve dakikaya ayarlayarak tank sistemine kolayca iletir ve kuvvet miktarını belirleyen basınç düzeyi kompresör üzerinden kolayca görüntülenerek iş makinesi veya ağır vasıta araçların lastik takma ve sökme işlemlerinde deneyimlenebilir.


Depo Hacmi

Yaklaşık 50 litrelik depo hacmi bulunan yağlı hava kompresörü hızlı ve etkili sonuçlar ortaya koymak için geliştirilmiştir. Kompakt yapısı ağır koşullarda en yüksek verimlilik için tasarlandığından hava debisi sürekli yeterli kapasite hava basıncını kolayca oluşturur.


Güvenilir Deneyim

Üstün marka güvencesiyle güvenerek temin edebileceğiniz hava kompresörü özelliğini en ideal biçimde yerine getirirken bir çok mekanik sistem de son derece hassas ve emniyetli bir çalışma tarzını oluşturarak size disiplinli bir deneyim sahibi yapar ve

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR