İlaçlama - Sisleme MakineleriRtrmaxRtrmax RTM9610 Benzinli Sırt İlaçlama 25 lt
İlaçlama - Sisleme MakineleriRtrmaxRtrmax RTM9610 Benzinli Sırt İlaçlama 25 lt

Rtrmax RTM9610 Benzinli Sırt İlaçlama 25 lt (TM025929)

Marka : Rtrmax
Fiyat : ₺6.339,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 16

Rtrmax RTM9610 Benzinli Sırt İlaçlama 25 lt

 


Hafif Tasarıma Sahip

İlaçlama makinesi sadece 11 kg ağırlığı ile rakiplerine kıyasla oldukça hafif bir tasarıma sahiptir. İlaçlama sırasında makineyi taşımak konusunda zorlanmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Uzun süre ilaçlama yapsanız bile yorgunluk belirtisi hissetmeyeceksiniz.


Geniş Yakıt Depo Kapasitesi

İlaçlama makinesi geniş yakıt depo kapasitesine sahiptir. Bu kapasitenin genişliği sayesinde de tek seferde koyduğunuz yakıt size uzun süre gidecek. Sürekli yakıt doldurmakla uğraşmanız gerekmiyor. Ürün zaten yakıtı çok verimli bir şekilde kullanıyor.


Geniş İlaç Deposu

Sadece yakıt konusunda değil, ilaç konusunda da ürün deposu geniş bir alan sunuyor. Geniş ilaç deposu tam 25 litredir. Seçtiğiniz ilaç depoda bozulmaya uğramadan uzun süre kalıyor. İlaçlama sırasında atış debi miktarı dakikada 6 litreye kadar çıkıyor.



Ergonomik Dizayn

Ergonomik dizayna sahip olan bu ürün rahat bir tutuş sunuyor. Tutuş kolaylığı ilaçlama sırasında yorgunluğa ya da el duruş bozukluğuna neden olmuyor. Rahat ilaçlama yapmak için tercih edilecek ürün belli!


Geniş Atış Mesafesi

En geniş alanları bile ilaçlarken zorlanmayacaksınız. Geniş atış mesafesi sayesinde en geniş mekanlar bile rahatlıkla ilaçlanacak. Sıvı atış mesafesi tam 6 metredir!


Benzinli Sırt İlaçlama Makinesinin Keyfini Çıkarın

Benzinle çalışan bu verimli ürün, sırtta taşınmaktadır. Rahat ve ergonomik dizaynı ile ilaçlamayı kolaylaştıran bu ürün sayesinde ilaçlamayı büyük bir keyifle, zorlanma olmadan yapabilirsiniz! Şık tasarımı sayesinde ilaçlama sırasında şıklıktan ödün de vermezsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR