Isıtma ÜrünleriLUXELLLuxell Ds6-905 Siyah Aspiratör
Isıtma ÜrünleriLUXELLLuxell Ds6-905 Siyah Aspiratör

Luxell Ds6-905 Siyah Aspiratör (TM016418)

Marka : LUXELL
Fiyat : ₺2.028,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 11

Luxell Ds6-905 Siyah Aspiratör

Şık tasarımıyla birlikte ev ya da ofis için tercih edeceğiniz aspiratör cihazı yüksek emiş kalitesi ile birlikte aradığınız ve beklentilerinizi yerine getiren deneyimi sunar. Uzun seneler kullanılabilir ve bu sayede kaliteden asla taviz vermeyen deneyim ile birlikte aspiratör cihazı koku derdini tamamen ortadan kaldırır. Kötü kokuları kolayca çeker ve ortamın havasını bir anda değiştirerek mutfaklarınızda istediğiniz yemeği güvenle pişirebilirsiniz.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

  •  Maksimum 55 dB ses performansı bulunur.

  •  Tüm mutfak yapılarına uyan 60 santim genişliği vardır.

  •  Manuel bir şekilde istediğiniz çekim gücünü ayarlayabilirsiniz.


Kademe Sayısı

Toplamda üç farklı kademe sayısı bulunan  yapacağınız yemeğin yoğunluğuna bağlı olarak ayarlanabilir. Aynı anda birden fazla yemek yapsanız bile aspiratör cihazı yüksek çekim kalitesi ile birlikte ortamdaki kötü kokuları kolayca aktarır. Daha havadar bir ortam sağlar ve mutfaklarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.


Kontrol Tipi

Kumtel sürgülü aspiratör üzerinde bulunan manuel kullanımla kademe sayısını tek bir hareketle arttırabilirsiniz. Dilerseniz aydınlatmalı tasarımıyla ortamın görünümünü bir anda değiştirebilirsiniz. Daha estetik ve şık bir deneyim sahibi yapan aspiratör cihazıyla mutfaklarınızın tarzını tamamlayabilirsiniz. Çıkarılabilir filtresi elde ya da bulaşık makinesinde güvenle hijyenik hale getirilebilir.


Maksimum Emiş

Profesyonel deneyim sağlayan ve saatte maksimum 450 m3 yüksek emiş gücü bulunan aspiratör cihazıyla kaliteden şaşma yan bir deneyim yaşayabilirsiniz. Son derece ayrıcalıklı bir kullanım şekli ile birlikte ev ya da ofis kullanımlarınızda yemek kokusunun diğer odalara yayılmasını engelleyebilirsiniz. Bu sayede yemek kokusu sorunu olmadan dilediğiniz tüm yemekleri pişirebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR