Toz GübrelerCompoCompo Expert Basacote Starter 9m 16-25-6 Bitki Gübresi 9 Aylık 25 kg
Toz GübrelerCompoCompo Expert Basacote Starter 9m 16-25-6 Bitki Gübresi 9 Aylık 25 kg

Compo Expert Basacote Starter 9m 16-25-6 Bitki Gübresi 9 Aylık 25 kg (074 BAS7-1)

Marka : Compo
Fiyat : ₺2.568,16
Toplam Stok Adedi : 0
Compo Expert Basacote Starter 9m 16-25-6 Bitki Gübresi 9 Aylık 25 kg

Kontrollü salınımlı NPK kompleks gübre, tamamen kaplanmış, fosfor ağırlıklı ve optimum iz element seti. Fidan çukuru gübrelemesi ve ormancılık için. 9 ay boyunca kontrollü besin salınımı Dona dayanıklı ve elastik polimer kaplama malzemesi İklime uyarlanmış besin salınımı - bitki ihtiyaçları için ideal Fosfor bakımından fakir topraklarda hızlı bir büyüme başlangıcı için yüksek P içeriği Homojen makro ve mikro besin elementi kaynağı Toprakta eşit dağılım için 2,5-3,5 mm elenmiş granül boyutu Toprakta besin fiksasyonunu etkili bir şekilde önler Daha az yıkanma ve düşük tuzluluk İyi bir kök sistemi oluşumunu destekler Açıklama Basacote® Starter 9M, tamamen kaplanmış, kontrollü salınımlı NPK kompleksli bir gübredir. Orman bitkileri (okaliptüs, pinus,…) gibi yüksek P ihtiyacı olan mahsullerin depo gübrelemesi için. Elastik polimer kaplama, 9 ay boyunca dengeli bir besin salınımı sağlar. İklime uyumlu salım (CAR) teknolojisi, ortam sıcaklığına bağlıdır ve bireysel bitki gereksinimlerine göre besin kullanılabilirliğini garanti eder. Kaplama ve salım hızları pH, mikrobiyal aktivite veya tuzluluk gibi toprak özelliklerinden etkilenmez. Kullanmadan önce doğrudan yüzeye karıştırılması önerilir (maksimum saklama süresi: 10 gün). Ürün ılıman koşullarda ve 21 ° C sabit sıcaklıkta 9 ay dayanır

 

 

Depolama
Genel depolama
Depolanan gübreyi dondan, ışıktan ve nemden koruyun.
Açık alanlarda değil, bir binanın içinde depolayın. Kapıları kapalı tutun ve yığılmış malzemeleri örtün.
Ürün nemi çekme eğiliminde olduğundan onu yağmurdan ve durgun sudan koruyun.
Uygun olduğu durumlarda ürün üzerindeki tehlikeli madde etiketlerine dikkat edin.
Yalnızca 5 ° C ile 40 ° C arasındaki sıcaklıklarda taşıyın ve saklayın. Yalnızca orijinal ambalajında saklayın. Ürünler açıldıktan sonra mümkün olan en kısa sürede tüketilmelidir.
Depolama sıcaklığı
Dondan ve aşırı yüksek sıcaklıklardan kaçının.
Depolama sırasında büyük sıcaklık dalgalanmalarından kaçının.
Depolama süresi
Gübre (sıvı gübre hariç) doğru bir şekilde depolandığında, teslimattan sonra üç yıla kadar kapalı orijinal ambalajında saklanabilir.
Ürünler açıldıktan sonra mümkün olan en kısa sürede tüketilmelidir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR