BenzinliPALMERAPalmera DM 46 P-DO140 İtmeli Benzinli Çim Biçme Makinesi
BenzinliPALMERAPalmera DM 46 P-DO140 İtmeli Benzinli Çim Biçme Makinesi

Palmera DM 46 P-DO140 İtmeli Benzinli Çim Biçme Makinesi (DM46P-DO140)

Marka : PALMERA
Fiyat : ₺9.920,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 0

Palmera DM 46 P-DO140 İtmeli Benzinli Çim Biçme Makinesi


Kolay Kullanılır

Çalıştırılmasının adından kolay bir şekilde kullanılmaktadır. Sadece iterek çimlerinizi biçmenize yarar. Ayrıca kolay olarak çalışır. Üzerinde bulunan çalıştırma ipini hızlı bir şekilde çekmenizin ardından kullanıma hazır hale gelir.


Kesme Genişliği

46 santimetre kesme genişliği bulunmaktadır. 46 santimetre içerisinde bulunan tüm çimleri ve otları kolay bir şekilde keserek deposuna atar. Böylece kesme işleminin ardından arkasında pislik bırakmaz.


Kesme Yüksekliği

25 ila 75 milimetre arasındaki tüm otları kolaylıkla biçebilmektedir. Kişilerin çalışır vaziyette otların üzerinden geçmesi durumunda anında kesme işlemi gerçekleşir.



Geniş Sepet Kapasitesi

55 litre sepet kapasitesi bulunur. Geniş sepet hacmi sayesinde kişilerin sürekli olarak boşaltma işlemi yapmasına gerek kalmadan uzun süreler boyunca geniş alanlarda çıkan otları ve çimleri kesebilmelerine olanak sağlanır. Tek seferde 1500 metrekare alanın kesilmesini mümkün hale getirir.


Motor Gücü

1000 Watt değerinde motor gücü bulunmaktadır. Motor gücünün yüksek olmasından kaynaklı olarak devirde yüksek olmaktadır. Bu sayede güçlü bir şekilde döner ve arkasında uzun çim ya da ot bırakmaz.


Geniş Yağ ve Yakıt Deposu

0,45 litre yağ deposu hacmi 1,2 litre ise yakıt deposu hacmi bulunmaktadır. Geniş depolara sahip olmasından dolayı kişilerin sürekli olarak depo doldurmasına gerek kalmadan uzun süreli kullanabilmeleri mümkün olmaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR